9 bordspellen perfect voor kinderen van 4 tot 6 jaar

Spellen / Speelgoed
Gepubliceerd op 27/12/2023 door Morgane

Ben je als ouder op zoek naar nieuwe manieren om je kleintjes bezig te houden en op te voeden terwijl je plezier hebt? Als je kinderen in de kleuterklas of brugklas hebt, ben je hier aan het juiste adres! Vandaag brengt Spring in 't Veld je een geweldige selectie bordspellen die perfect zijn voor kinderen van 4 tot 6 jaar. Maak je klaar om magische werelden te verkennen en spannende avonturen te beleven, gewoon in je huiskamer!

Mysterium Kids - De schat van kapitein Boo

Het avontuur begint in een mysterieus en sinister herenhuis. In de loop van het spel worden jij en je kinderen begeleid door een vriendelijke geest terwijl jullie op zoek gaan naar een verborgen schat. Dit spel is een echte goudklomp om de verbeelding te stimuleren en luistervaardigheid te ontwikkelen.

Hoe zou je het vinden om op schattenjacht te gaan met het spook van Kapitein Bouh? Dankzij de geluiden van een tamboerijn leren je kinderen op een nieuwe en leuke manier communiceren. 

Fabulia

Fabulia" is een uniek bordspel waarin spelers een verhaal verzinnen aan de hand van kaarten die in een boek zijn gestoken.

Concept Kinderdieren

Als je kinderen dierenliefhebbers zijn, is dit ongetwijfeld het ideale spel. Het is een educatieve activiteit gebaseerd op samenwerking. Het nodigt kinderen uit om dieren te raden aan de hand van pictogrammen. Concept Kids Animals stimuleert non-verbale communicatie en denkvermogen.

Hedgehog Roll 

Dit is een geweldig coöperatief spel dat ook een wedstrijdmodus heeft voor je kinderen. Het doel is om traktaties te verzamelen en de egel te helpen thuis te komen door de vos te ontwijken! Dit bordspel biedt een leuke, coöperatieve ervaring die het redeneren en de teamgeest ontwikkelt.

Dragomino 

Dit spel dompelt kinderen onder in een episch avontuur om babydraken te ontdekken. Je ontwikkelt de strategische besluitvorming en verbeeldingskracht van je kleintjes.

Mr. Wolf

Op zoek naar een leuk spel om het geheugen en de sociale vaardigheden van je kleintjes te stimuleren? Zet koers naar Mr Wolf! Het is een schattig coöperatief geheugenspel. Kinderen moeten de boerderijdieren helpen zich te beschermen tegen de wolf.

Little Battle

Sommige bordspellen zijn perfect om kinderen te laten kennismaken met beslissingen nemen en plannen. Dat is het geval met Little Battle! Dit originele kaartspel combineert strategie en piratenavonturen.

Farmini 

Houdt je gezin van het platteland en de natuur? Met Farmini kun je je eigen kleine boerderij beheren en proberen de wedstrijd voor de mooiste boerderij te winnen. Dit spel combineert strategie en creativiteit. Als bonus geniet je van charmante illustraties.

Zoo Run

Dit spel biedt een leuke en direct boeiende ervaring. In dit avontuur in de dierentuin twee spellen in één. Iets voor het hele gezin om van te genieten!

De winnaars van onze selectie van de 9 beste bordspellen voor kinderen van 4 tot 6 jaar zijn niet alleen leuk. Ze helpen jongeren essentiële vaardigheden te ontwikkelen, zoals geheugen, strategie en communicatie. Dankzij deze leuke activiteiten leren je kinderen zonder dat ze het doorhebben!

Volg ons

Schrijf u in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws